Liana Iura 
	    	Avocat

Liana Iura 
	    	Avocat	    

ramo79na 
	    	Utilizator

ramo79na 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ramo79na 
	    	Utilizator

ramo79na 
	    	Utilizator	    

Da, cererea se va judeca in contrdictoriu cu dvs, veti fi citata sa va prezentati. Domnul va cere reducerea procentului pt ca i s-a mai nascut un copil, iar dvsveti depune cerere reconventionala prin care cereti ca procentul cu care sunteti de acord de 16.5% sa fie aplicat veniturilor sale, cereti a paratul sa aduca de la job adeverinta d evenituri si de sectia financiara ce venituri a realizat in ultimele luni
 m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters317434	                   

Buna ziua, 
Am nevoue de un sfat.
Am divortat in urma cu trei ani de comun acord.In urma divortului am stabilit tot de comun acord cuantulmul pensiei ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters317434	                   

Buna ziua, 
Am nevoue de un sfat.
Am divortat in urma cu trei ani de comun acord.In urma divortului am stabilit tot de comun acord cuantulmul pensiei ... (vezi toată discuția)

adorama	                   

Dupa divortul de sotul meu mi-a fost incredintat copilul spre crestere si educare mie. Mi s-a stabilit pensia ce trebuia sa o primesc pt copil, pe salariu ... (vezi toată discuția)
	                    adorama	                   

Dupa divortul de sotul meu mi-a fost incredintat copilul spre crestere si educare mie. Mi s-a stabilit pensia ce trebuia sa o primesc pt copil, pe salariu ... (vezi toată discuția)

doina44	                   

Buna ziua, 
am 2 probleme :
1.anul trecut in mai s-a stabilit o pensie alimentara de 450Euro pentru tatal copilului meu, cu plata de la ramanerea definitiva ... (vezi toată discuția)
	                    doina44	                   

Buna ziua, 
am 2 probleme :
1.anul trecut in mai s-a stabilit o pensie alimentara de 450Euro pentru tatal copilului meu, cu plata de la ramanerea definitiva ... (vezi toată discuția)