avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Revizuire decizie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Revizuire decizie pensie

Buna ziua !
Am primit hotararea CCC dupa 1 an si 4 luni, in urma contestatiei la decizia de pensie prin care s-a stabilit revizuirea deciziei. Dupa 40 de zile am primit aceasta
decizie in care cuantumul pensiei a crescut.
Intrebarea mea este daca ar trebui sa primesc diferenta de bani din urma, deoarece nu a fost calculata pensia corect de la inceput .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gina55 , utilizator 17:36, 23 Ianuarie 2013
Buna ziua,
In decizia noua pe care ati primit-o scrie la punctul C: ,, Plata drepturilor se va face incepand cu data: …”. De la aceasta data veti primi diferentele intre sumele platite si cele care vi se cuvin conform acestei decizii.
Va multumesc !
- Sunteti o persoana fericita! Este prima data cand aud sa fie rezolvata o contestatia in sens pozitiv de catre CCC. Felicitari!
- Data de la care veti primi drepturile banesti revizuite trebuie sa fie aceeasi cu data de la care ati primit pensia contestata. Daca este alta data, ulterioara, atunci nu este bine.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 241/2013 Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Mama a beneficiat de pensie militara de urmas pana in luna ianuarie 2012. In ianuarie 2012 a fost diminuata in baza OUG 1/2011, fiind emisa o decizie de ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a plãtit pensia în cuantumul din decizia de recalculare olga2011 olga2011 sunt in pensie la limita de varsta dar mai lucrez in privat. in ian2014 am depus cerere pentru recalcularea pensiei. am primit decizia in 5 martie 2014 cu ... (vezi toată discuția)
Revizuire decizie pensionare Pitesti Pitesti La inceputul lunii august, am primit de la Casa de pensii o decizie de REVIZUIRE a dosarului de pensionare (sunt in pensie din 2012, la inceput aniticipat si ... (vezi toată discuția)