avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am dreptul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am dreptul?

Buna ziua.

Am achizitionat de putin timp un apartament la mansarda,si am o neclaritate cu ce tine defapt de noi cei de la mansarda(respectiv daca avem dreptul la uscatorie).In contractul meu scrie urmatorul lucru"apartament la mansarda compus din camera de zi cu bucatarie si hol,2 dormitoare,baie,sas si balcon,cu Su=64 mp,avand 430/10000 cote parti comune indivize si 18/405 mp teren."
In CF scrie ca am dreptul la uscatorie si ca face parde din bun comun,dar cica se ia in calcul doar ce scrie in contract,ca acest CF este unul obisnuit si din cauza asta apare si uscatoria la drepturile mele la acest bloc.In contractul de vazare-cumparare nu scrie ca am dreptul.
Acum intrebarea mea este: am dreptul la aceasta uscatorie?:sorry:
Daca poate sa ma ajute cineva astept cu nerabdare un raspuns
Va multumesc
Stima
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 17:44, 19 Ianuarie 2013
Stimat forumst,

Din punctul meu de vedere, mai mult ca sigur uscătoria este cuprinsă în 430/10000 cote parti comune indivize, fiind, oricum, o parte comună.

Deci, aveți dreptul.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietari in bloc ai mansardei si ai casei scarii Liadore Liadore Sintem proprietarii unui mansarde(appartament la mansarda) situat intr-un bloc cu 3 locuinte. In Contract si in CF este specificata proprietatea asupra casei ... (vezi toată discuția)
Cf mansarda fara bucatarie AvocatAsk AvocatAsk Buna ziua, In vederea achizitionarii unui apt am cerut emiterea unui Extras CF si am observat ca apt este trecut ca si mansarda si totodata ca bucataria ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza energia termica la apartament? mino2011 mino2011 la noi se fac contracte individuale si as vrea sa stiu la un ap de trei camere dc se calculeaza si holurile si balconul? (vezi toată discuția)