avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

buna ziua,
imi puteti spune ,va rog,daca indemnizatia de crestere copil se plateste retroactiv,adica daca am terminat concediul prenatal in septembrie si am depus dosarul pt ccc in decembrie ,mi se vor da banutii incepand cu luna octombrie sau decembrie cand am depus dosarul?
multumesc
Cel mai recent răspuns: racherucristina , utilizator 16:19, 21 Ianuarie 2013
1. Daca depuneti actele la Primarie in termen de 60 de zile lucratoare de la data terminarii concediului de maternitate ( 126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) veti primi indemnizatie pentru CCC de la data terminarii acestui concediu.

2. Daca depuneti actele mai tarziu veti primi indemnizatie pentru CCC de la data depunerii actelor.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc alinadinca alinadinca buna ziua, as vrea sa stiu daca indemnizatia se plateste de la terminarea concediului postnatal sau de la data depunerii dosarului, a durat mai mult decat ma ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar indemnizatie pt crestere copil irysmiki irysmiki Buna seara, va rog sa imi spuneti daca azi se implinesc cele 126 de zile pt concediul pre-post natal, iar in ziua 127 ar trebui sa depun dosarul de ... (vezi toată discuția)
Dosarul de indemnizatie crestere copil Dana_Saigiu Dana_Saigiu Buna ziua! Mai am 2 luni si nasc,iar dupa trebuie depus dosarul de indemnizatie de crestere a copilului..problema este ca fostii mei sefi au vandut afacerea si ... (vezi toată discuția)