avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Externalizare servicii - resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Externalizare servicii - resurse umane

La o unitate cu 800 salariati, din care vreo 8 la resurse umane(revisal 1; dosare personal-1;registratura-1; evidenta concedii de odihna-1; arhiva-1; secretara-1;consilier juridic -1; salarizare-1 salariat); conducerea unitatii doreste printre alte servicii si externalizarea acestui serviciu. Intrebarea mea este , daca este posibil ca toate aceste activitati sa fie externalizate. Rog pentru cei ce cunosc aceste aspecte, un raspuns. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 22 Ianuarie 2013
Da, este posibil ca toate acele activitati sa fie externalizate ... decizia ii apartine angajatorului intrucat nu are nicio interdictie de a face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa deschid o societate care sa se ocupe cu ssm, psi, resurse umane, revisal, saarizare, ce trebuie sa indeplinesc...? patrascu4986 patrascu4986 as vrea sa deschid o societate care sa se ocupe cu ssm, psi, resurse umane, revisal, saarizare, Ce trebuie sa indeplinesc...? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Noua varianta a revisal, publicata in monitorul oficial Valentin_buzau Valentin_buzau Noua varianta a registrului general de evidenta a salariatilor a fost publicata recent in Monitorul Oficial, urmand sa intre in vigoare incepand cu 1 august ... (vezi toată discuția)
Salarizare si resurse umane in acelasi timp la bugetari adrian_st adrian_st Buna ziua! Am urmatoarea speta. In urma cu ceva ani, in baza unui concurs, am fost incadrat la o INSTITUTIE BUGETARA, ca economist salarizare, in principal, ... (vezi toată discuția)