avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa cu contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa cu contract de comodat

Am cumparat un apartament acum 11/2 ani de la o persoana fizica. Aceasta cumparase apartamentul de la o liciatie a unei banci. Am vrut sa fac sediul social al firmei mele in apartament si am aflat ca la aceasta adresa functioneaza sediul unei firme care are un contract de comodat cu un fost proprietar( cel care a pierdut apartamentul in favoarea bancii). Iar contractul de comodat este in continuare valabil.Cum pot sa il anulez, avand in vedere ca nici nu-i cunosc pe acei oameni, iar de cand am cumparat apartamentul, nici o firma nu a avut sediul in el?
Cel mai recent răspuns: MihaelaSebeni , utilizator 21:53, 28 Ianuarie 2013
Luati legatura cu firma. Vedeti pe ce perioada are comodatul facut. Si incercati sa rezolvati pe cale amiabila.
Va multumesc pentru raspuns, dar unde sa iau contact cu firma, ca sediul este la mine in casa. Iar numarul de contact de la RC este a persoanei care a facut actele.
Firma trebuie sa aibe un administrator pe care I'l puteti gasi. Tot la registrul Comertului ....
Faceti actiune in radiere a sediului social, nici nu conteaza ca nu se prezinta, instanta va da castig de cauza, rapid si degraba!
Mergeti la registrul comertului cereti un Certificat Constatator de acolo pentru societatea respectiva, mai atasati la cererea de chemare in judecata si restul dovezilor si asteptati termenul. Din pacate toate cheltuielile pentru rezolvarea acestui aspect le veti suporta.
Va multumesc foarte mult .Sunteti de un real ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea unui contract de comodat incheiat pe o perioada nelimitata Ada2016 Ada2016 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la rezilierea contractului de comodat . Am administrat in 2011 o firma a carei sediul social a ... (vezi toată discuția)
Sediu firma amalyca amalyca Buna seara Am si eu o problema, in sensul ca acum 6 ani am cumparat o garsoniera si pe acea adresa era facuta o firma, care este si la ora actuala. Nu este ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)