Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testamentul unei apartament poate fi contestat?

Buna ziua, avem in ingrijire de 15 ani o batrana, a facut un testament la apartament pentru noi .Are un frate in alt oras, zilele trecute a venit nepoata ei din partea fratelui sa o convinga sa faca schimb de apartament, dar ea a refuzat. Nu stim ce sa facem ea am mai avut tentative de a da apartamentul altei persoane de pe scara, poate sa se razgandeasca. Actul original este la ea si la noi copia lui. Ce proceduri notariale putem face, in afara de actul de vanzare, pe care nu doreste sa-l facem? multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:52, 27 Ianuarie 2013
Contract de intretinere !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, testament ContSters314385 ContSters314385 Buna seara, vă rog daca se poate sa ma ajute cineva avizat în acte notariale. Am urmatoarea problema: suntem 2 frati, parintii mei au o casa. Eu m-am ... (vezi toată discuția)
Testament Stelara Stelara Îngrijesc o batrîna și doreste sa-mi facă testament . Are în viața 2 nepoți de var primar cu care este în relații .... inexistente , nici nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)