avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale contraventii ratp
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

contraventii ratp

As dori sa stiu daca am niste amenzi contraventionale neachitate pe ratp, care sunt din 2006, 2007 ,ce se intampla cu ele? se prescriu? cei de la serviciul public de finante locale din ploiesti mi le-au dat separat fata de impozitul pe care il am de platit pe apartamentul care il detin. Cum se procedeaza, mi se prescriu amenzile dupa un anume timp?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 20:47, 28 Ianuarie 2013
Greseala functionarului, obligatia lui este sa emita nota de plata pe toate datoriile, iar dvs, contribuabil la casierie spuneti ce anume vreti sa achitati. Eu va asigur ca sunteti deja somat, incercati sa intrati in posesia somatiei, fiind amenzile din 2006, sigur ati fost somat in cursul anului 2011. Va asigur ca nu au cum sa fie prescrise daca au fost somate, probabil se misca mai greu, verificati acest lucru.

Procedura este sa verifice contribuabilul, daca detine conturi in bancii, daca este salariat, urmand sa vi se puna poprire pe salariu, daca nu detineti cele mentionate, puteti fi executat silit cu sechestru asupra bunurilor detinute.

instiintari si verificare in teren, discutii cu vecinii pana dau de dvs, deci au la dispozitie 5 ani, dupa ce v-au somat, ca sa recupereze banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presciere amenzi contraventionale okremus okremus Trebuie sa recunosc ca n-am fost prea cuminte in anul 2004.Am adunat 26 amenzi contraventionale(de circulatie)..Intrebarea mea e : daca si cand se prescriu ... (vezi toată discuția)
Recuperari amenzi MihaDrag MihaDrag As dori sa stiu cum se procedeaza intr-o primarie la amenzi atunci cand acestea nu sunt lucrate intr-un program ci de mana totul se scrie de mana pe formulare ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie a unei amenzi contraventionale overbog overbog Buna, In 3 ani am tot strans amenzi, pe la transportul in comun, pe la circulatie, in valoare de vreo 1200 lei, in momentul acesta amenzile sunt puse la ... (vezi toată discuția)