avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... aducerea partilor vatamate cu mandat de aducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

aducerea partilor vatamate cu mandat de aducere

daca intr un proces penal inculpatul nu recunoaste fapta ( 15 parti vatamate-inselaciune) atunci toti inculpatii trebuie audiati de catre instanta? sau depinde de judecator?
ca eu am avut mai multe procese si inculpatii niciodata nu au fost prezenti....si acuma vad un caz unde partile vatamate s adusi cu mandat de aducere..
si dc nu recunoaste are mai multe cai de atac? apel si recurs?
ca eu intotdeauna am recunoscut si nu am numai recursul
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:31, 31 Ianuarie 2013
Procedura legala prevede audierea tuturor partilor implicate in litigiu inculpat,parte vatamata,martori
Aspectul ca partile inteleg sa nu isi asume responsabilitatea si nu se prezinta la termenele de judecata,obliga instanta de judecata sa desfasoare demersuri suplimentare pentru audierea acestora
Exista cazuri cand partile se sustrag cu buna stiinta si ,inclusiv parasesc localitatea sau chiar teritoriul national,situatie care in final este solutionata prin judecarea in lipsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparare impotriva arestarii preventive oltul oltul care este cea mai buna aparare in cazul proceselor de arestare preventiva? dc voi fi citat (ca complice) si voi fi dus la judecator.... daca zic ca am ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala fordfiesta fordfiesta Buna ziua sunt martor intr-un dosar de furt ,am fost audiat de catre politist ,dupa care inculpatul a primit clasare din partea procurorului ,s-a formulat ... (vezi toată discuția)
Schimbare marturie viorelv viorelv Dacă un martor omite anumite afirmatii în timpul audierii în cursul judecății, afirmații pe care le-a făcut în cursul urmăririi penale, poate fi ... (vezi toată discuția)