Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

buna ziua.este normal ca avocatul meu sa taraganeze inceperea procesului de mostenire spunand ca incearca sa solutioneze amiabil dar ca nu o poate deranja cu telefoanele toata ziua pe cumnata in situatia in care aceasta ne duce mereu cu minciuna ba ca e plecata din localitate ,ba ca e la mamasa ca e bolnava? mie mie si frica sa mai intreb avocatul meu ca parca imi lasa impresia ca o favorizeaza pe cumnata. spunetimi va rog cum sant procedurile ca daca mai stam mult ne trece termenul si eu nu sant rezervatara.va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: BoangherMihaela , utilizator 12:01, 31 Ianuarie 2013
Aveti contract cu avocatul, in sensul ca l-ati imputernicit pentru a introduce actiunea de partaj?

Actiunea poate fi introdusa si incerca oricand pe parcursul desfasurarii cercetarii in cauza o intelegere amiabila, la mediator sau printr-o tranzactie.

Puteti merge si la notar si face o declaratie de acceptare a succesiunii.
va multumesc pt promtitudinea cu care mi-ati raspuns. nu ,nu am incheiat nici un contract,mi-a cerut niste bani restul urmand sa-i dau in a doua rata dar nu mi-a dat chitanta.mi-a mai cerut cf de deces si cf al meu de nastere si casatorie si mi-a zis ca o sa ma contacteze dansul.atat de atunci astept.ce mai pot face pt ca mi-e jena sa-l sun atata timp cat mi-a zis ca pana nu se prezinta cumnata la dansul nu are ce sa-mi spuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin, consecinte larisa04 larisa04 Buna.. imi este foarte rusine de ceea ce am facut si in acelasi timp foarte speriata.. am furat dintr-un magazin din mall niste haine.. eram cu o prietena atat ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters233078 ContSters233078 tot eu sunt cu dosarul celalat.....in data de 14 dec 2008 m-am casatorit si am stat la socrii...fostul sot a fost sofer de taxi si eu agent vanzari ...metionez ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ionut979 ionut979 buna ziua. am divortat acum 3 ani si copilul i-a fost incredintat fostei sotii iar eu am fost obligat la plata unei pensii de 125 lei lunar, in conditiile in ... (vezi toată discuția)