avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii

Daca se tripleaza volumul de activitate dintr-un birou se poate reduce numarul de personal ?
Cel mai recent răspuns: ciprian1979 , utilizator 12:06, 1 Februarie 2013
Este o stare de anormalitate din punctul meu de vedere ...nu se poate reduce numarul de personal daca se mareste volumul de activitate ... dar la unii angajatori ar fi posibil.
Multumesc pentru raspuns.O zi placuta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare impotriva angajator mariaandrei mariaandrei Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: Am un contract de munca incheiat pe o perioada nedeterminata, sa spunem ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea încadrării unui inspector de protecție civilă Mihai Cochior Mihai Cochior Bună ziua! Sunt Cadru Tehnic cu atribuții P.S.I. în cadrul unei societăți cu capital privat cu aproximativ 1600 de angajați. Activitatea este de ... (vezi toată discuția)
Surprizele noului decret de prelungire a starii de urgenta Cornel  Vasile Cornel Vasile Decret nr.240/2020 privind prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei (M.Of. 311/14.04.2020) Art. 54. - Pe durata stării de urgență, în ... (vezi toată discuția)