Mama mea in varsta de 71 ani, posesor carnet renta viagera prin vanzare anterioara de teren, nu a mai primit valoarea rentei anului trecut motivandu-se nevizarea anuala in termen a carnetului de rentier. In 2011 primise prima oara renta, si in momentul primirii banilor i s-a vizat carnetul si mentionat suma echivalenta primita.
Drept pentru care a asteptat pana in decembrie 2012 sosirea rentei, dupa care la solicitare i s-a raspuns telefonic ca au fost unele intarzieri in plata, dar in ianuarie 2013 i se va achita renta.
La 31.01.2013 la reluare solicitare, i s-a raspuns ca nu a vizat in termen carnetul primit, drept pentru care renta nu se mai poate plati.
In numele mamei si la rugamintea acesteia, fiind pensionara si suma fiindu-i foarte necesara, rog a-mi preciza daca mai poate obtine sau recupera renta aferenta anului trecut si ce trebuie sa faca sau modul in care poate rezolva achitarea rentei.
Renta viagera
cameliadaj
Buna ziua,bunicul meu a decedat in anul 2010,noiembrie.Unicii mostenitori au cedat mostenirea in favoarea mamei(bunicii).S-au depus actele la APIA si a primit ... (vezi toată discuția)