Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recalcularea alcoolemiei

Va rog mult daca poate sa ma ajute cineva care a mai trecut prin asta, ce date trebuie sa declar pentru recalcularea alcolemiei, care sunt sansele ca aceasta sa iasa sub limita legala si daca ati apelat la un avocat care v-a sfatuit ce sa declarati astfel incat rezultatul sa fie in favoarea dvs. ?
Cel mai recent răspuns: nelutu30 , utilizator 22:20, 25 Februarie 2009
fii si tu mai explicit daca vrei un raspuns coerent spune exact cum sa intamplat ce rezultate ai tot si cu siguranta te putemajuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.85 in sange marmotzel marmotzel Va salut. Am fost oprit de catre politie pe 14 februarie in aerul expirat mi-a iesti 0.42 astfel am fost condus la spital pentru a-mi recolta probe de sange am ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcolemie nelutu30 nelutu30 am mai pus o intrebare referitor la problema mea si am primit un raspuns bun ,ce vreau eu sa stiu este daca cineva de aici are cunostinta despre o problema ... (vezi toată discuția)
Alcol la volan nelutu30 nelutu30 am si eu o intrebare poate cineva depaici a fost sau este sau are cunostinta despre subectul care il postez in 15 03 2008 am fost depistat de politie cu o ... (vezi toată discuția)