avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cumparare bun din germania pe firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cumparare bun din germania pe firma

Buna ziua,

Am o firma inregistrata in urma cu un an jumatate, nu am avut activitate pe ea, si vreau sa fac o achizitie de un bun din germania. M am inteles cu firma din germania si ei for sa fac plata cash in valoarea de 3800 NET.

Va rog sa mi spuneti ce pasi trebuie urmati ca sa pot cumpara un bun din germania pe firma, e vorba de un xerox performant si daca pot plati cash o suma atat de mare in germania pt ea, ca sa nu am probleme in romania dupa.

Alte discuții în legătură

Achizitionarea pe firma a unei autoutilitare sh din germania numerar si fara tva claudiu75 claudiu75 Vreau sa stiu daca legea imi permite cumpararea unei masini Mercedes Sprinter SH din 2010 in valoare de 16900 Euro (net, fara TVA) in numerar din ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara autoturism sebastian4hc sebastian4hc Buna ziua, Desii am gasit cateva subiecte asemanatoare, tot nu sunt lamurit cu cateva lucruri asa ca am decis sa pun mai multe intrebari. Se da firma din ... (vezi toată discuția)