avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii buna seara cum pot verifica daca o firma are datorii ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

buna seara cum pot verifica daca o firma are datorii ?

as dori sa am o colaborare cu o firma dar nu stiu daca pot avea incredere in dansi va multumesc mult:(
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:09, 8 Februarie 2013
Avand in vedere ca ati postat aici la "Fiscalitate - Salarii", sa inteleg ca vreti sa incheiati un contract individual de munca?
Lista datornicilor este publicata trimestrial, pana in ultima zi a primei luni din trimestrul urmator celui de raportare, in baza Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei
Puteti accesa site-ul ANAF

Buna dimineata,

Dupa denumirea societatii, puteti verifica pe site-ul ANAF daca aceasta are datorii la Bugetul de Stat sau la Bugetul Asigurarilor Sociale de Sanatate.

La aceasta adresa aveti doua optiuni pe care le puteti completa pentru a afla ceea ce va intereseaza, in functie de tipul societatii: contribuabil mare sau contribuabil mic şi mijlociu.

[ link extern ]

In privinta seriozitatii sau neseriozitatii unei societati, a increderii pe care i-o puteti acorda in calitate de partener de afaceri sau angajator, nu va putem ajuta cu un raspuns.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitatea functie publica de conducere cu agent asigurari astra? bora_alexx bora_alexx o functie publica de conducere poate sa fie incompatibila cu una de agent de asigurari astra, asigurari rca, case? am citit 188/1999, prin care se preciza ca ... (vezi toată discuția)
Pot fi asociat sau administrator intr-o firma? moisemoni moisemoni Buna ziua, Doresc sa stiu daca in calitate de functionar public pot fi asociat respectiv si administrator intr-un SRL cu 2 asociati. Multumesc! (vezi toată discuția)
Administrator de spital ºi asociat la srl. incompatibilitate, conflict de interese Nicoleta_N Nicoleta_N Buna ziua. O persoana care ocupa functia de administrator intr-un spital si are un SRL , cod CAEN 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)