avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Model Reclamatie OPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Model Reclamatie OPC

Buna ziua,
Va rog ma puteti ajuta cu un model de reclamatie adesata OPC-ului contra Cosmote-ului?
Va multumsec frumos
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:50, 8 Februarie 2013
Aveti aici model si indicatii despre ce cum trebuie redactata:
www.avocatnet.ro/content/for...
va multumsec, am intocmit reclamatia, am trimis-o pe adresa de email gasita pe net, cum sa procedez mai departe, sa sun la ei sa cer un numar de inregistrare sau sa astept?
Data expedierii mailului este data primirii reclamatiei la ANPC, eu cred ca este suficient ca sa aveti dovada ca ati depus reclamatia (in cazul in care vor intarzia cu raspunsul).
Ideal era sa o expediati prin posta, cu confirmare de primire...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trimite opc-ul invitatie justme1p justme1p buna ziua. am si eu o intrebare. am primit un mail cu o invitatie la opc cum ca am o reclamatie. in mail este un document cu invitatia la sediul anpc insa mi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu furnizor servicii tv miticamanea miticamanea Sunt abonat Romtelecom pentru un pachet de servicii de telefonie, internet şi televiziune prin internet (IPTV), ultimul serviciu contractat fiind televiziunea ... (vezi toată discuția)
Inselat - montaj neterminat usa vulpitzarea vulpitzarea Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Anul trecut, pe la jumatatea lunii decembrie, am cumparat o usa metalica exterior in valoare ... (vezi toată discuția)