avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scutire de examen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scutire de examen

Exista vreo lege care sa scuteasca un profesor de un examen daca acesta nu poate da acel examen pentru ca are probleme cu memoria si nu se poate concentra si nu poate memora?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 10 Februarie 2013
Nu cred ca exista un astfel de act normativ ...
ar trebui sa existe.
Ar trebui sa existe in sensul interzicerii participarii la un examen sau concurs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titularizare, limita varsta? Andrei Andrei Andrei Andrei Buna ziua. Imi puteti spune va rog frumos daca exista limita de varsta pentru titularizarea ca invatatoare sau educatoare? Mai exact, o persoana care are ... (vezi toată discuția)
Poate fi posibilã anularea concursului de promovare în grad profesional datoritã lipsei de bani la buget? isflorian isflorian In luna decembrie anul curent, am participat la un concurs de promovare (de la expert principal la expert superior) am promovat examenul dar nu am primit ... (vezi toată discuția)
Protectia femeilor bv96rrr bv96rrr Dupa terminerea concediului ptr. cresterea copilului (CCC), angajatorul concediaza angajatul si-l reangajeaza a 2 a zi prin agent de munca temporara. Cata ... (vezi toată discuția)