avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restanta banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restanta banca

In ultimul an,datorita faptului ca am fost in somaj,am ajuns la o restanta la banca de aproximativ 5000 de lei.Azi am fost sunata ca va veni un executor care sa recupereze debitul.Acum platesc rata pe fiecare luna,dar nu reusesc sa achit si restanta.La ce ma pot astepta?Creditul este de nevoi personale.
Cel mai recent răspuns: gabriela donoiu , utilizator 17:06, 11 Februarie 2013
Daca ati fost contactata de catre executor judecatoresc ,pe cale de consecinta a fost dispusa executarea silita
Pentru preintampinarea situatiilor neplacute este de preferat sa contactati personal executorul ,sa negociati esalonarea platii-cu acordul creditorului
s-s recomandat ca fiind din partea bancii si ca doreste sa ajungem la o intelegere amiabila,adica sa platesc 1000-1200 lei din restanta,dar eu de abia pot plati rata aferenta lunii in curs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita moniv moniv Buna ziua! Am fost in somaj pana in oct 2010 fapt pentru care nu am mai putut fi cu ratele la zi si in aug 2010 am primit o comunicare in care eram anuntata ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita ovidana ovidana Buna ziua. In 2007 sotul meu a contractat un credit de nevoi personale de la o banca credit pentru care am semnat si eu incalitate de sotie. In 2009 sotul ... (vezi toată discuția)
Acord de plata ContSters363396 ContSters363396 Buna seara. îndrăznesc sa va deranjez cu următoarea problema: - sunt executat silit pentru un credit restant la GB *(poprire pe conturi) - am încercat ... (vezi toată discuția)