avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Buna seara !
Am si eu o intrebare , odata ceruta reesalonarea datoriilor catre ANAF se mai poate incepe procedura de insolventa ?
- Odata luat angajamentul de plata esalonata , acest angajament trebuie respectat pana la final ?
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 09:39, 15 Februarie 2013
Daca vi s-a aprobat reesalonarea si o respectati nu se poate cere insolventa, insa daca intarziati chiar si 1 zi cei de la ANAF sunt in drept sa va actioneze in instanta.
DA, angajamentul de plata trebuie respectat pana la final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonarea datoriilor la furnizorul de utilitati tomasso tomasso Esalonarea datoriilor unei asociatii de proprietari fata de regia autonoma de distributie a energiei temice se aproba numai in conditiile asumarii unui ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma edilmiki edilmiki Buna ziua,va rog daca imi puteti da si mie niste raspunsuri, am firma care a intrat in insolventa dar am bunuri constructii .camioane luate in leasing si nu ... (vezi toată discuția)
Notificare de la corpul executorilor bancari Florentina_A Florentina_A S-a primit de la Corpul Executorilor Bancari o notificare in care debitorul este anuntat de anularea contractului de imprumut si i se pune in vedere ca in ... (vezi toată discuția)