avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce fel de contract se face pentru femeia de serviciu?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce fel de contract se face pentru femeia de serviciu?

Buna seara, pentru femeie de serviciu la bloc se poate incheia conventie civila si care sunt darile care trebuiesc platite catre stat,timpul de lucru si pe ce perioada poate fi incheiata conventia. Mentionez ca femeia de serviciu este pensionara de drept ( limita de varsta ). multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:44, 14 Februarie 2013
Pentru femeia de serviciu trebuie sa faceti CIM deoarece activitatea ei se califica ca fiind dependenta si permanenta, chiar daca lucreaza cateva ore pe saptamana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar angajat la bloc tiptronic tiptronic Buna seara, sunt administrator de bloc, vreau sa angajez un pensionar ca om de serviciu. Este pensionat la limita de varsta, cod N10. In 230/2007 spune ca-i ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau cim pt femeie de serv? MadalinaI MadalinaI Buna seara, As dori sa stiu si eu daca conventia civila pt prestari servicii pt portar/femeie de serviciu este valabila numai 3 luni dupa noul cod al ... (vezi toată discuția)
Conventia civila in asociatie anagavriloaia anagavriloaia Se mai practica inca conventia civila(pentru presedinte, administrator, contabil,femeie de serviciu) la unele asociatii de proprietari, este legal? Multumesc. (vezi toată discuția)