avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru unui teren in litigiu
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru unui teren in litigiu

Buna ziua, as avea si eu o intrebare,se poate elibera un certificat de urbanism cand un teren este in litigiu ,si dak se poate face un cadastru la un teren aflat in litigiu.Va multumesc ,si ast un raspuns cat mai urgent.
Cel mai recent răspuns: Cuța HM , utilizator 22:24, 4 Iunie 2025
In ceea ce priveste intabularea dreptului de proprietate asupra unui imobil aflat in litigiu, nu exista nicio interdictie legala in acest sens, ba mai mult, odata cu intabularea dreptului de proprietate si cu deschiderea cartii funciare va fi preluat si acel litigiu, bineinteles, daca au fost indeplinite conditiile de publicitate imobiliara in ceea ce priveste notarea litigiului respectiv.
Un topometrist are voie să măsoare un teren în litigiu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren mannicole mannicole vreau sa intabulez un teren si topometristii, patru au fost pana acum, masoara, apoi spun ca vecinii nu sunt intabulati pe limitele pe care sunt, ca e ... (vezi toată discuția)
Intabulare angi25 angi25 Am un teren intabulat din 2005, bineinteles in urma unui cadastru si a altor acte necesare la vremea aceea. In 2007 am construit o casa in urma unei ... (vezi toată discuția)
La masuratorile facute de topometrist la cadastrul gratuit care ... morariu1957 morariu1957 La masuratorile facute de topometrist la cadastrul gratuit care se desfasoara la mine pe strada nu au fost luata in masuratoare fisia de 60 cm in spatele casei ... (vezi toată discuția)