avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare CI
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare CI

Buna ziua,

Sunt un pfa cu norma de venit inregistrat in judetul Ilfov (unde si locuiesc in prezent). Aici este si sediul social.
Eu voi locui insa in Bucuresti si as vrea sa-mi schimb buletinul (sa trec noua adresa la care voi locui).
Sunt programator si sediul social inscris in Certificatul de inregistrare va ramane cel vechi (cel din Ilfov).

Ce se intampla daca adresa mea buletin se schimba (in Bucuresti), insa sediu social al PFA-ului ramane acelasi (in Ilfov)?
Unde voi fi incadrat cu CAEN-ul si unde voi plati impozitul? La Ilfov sau la Bucuresti?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Norma si altele robilix robilix Am sunat azi la Cluj si din pacate chiar daca codurile CAEN sunt din aceasi clasa (6201, 6202, 6209, 6311, 6312) norma se insumeaza. Am PFA deschis in alt ... (vezi toată discuția)
Nelamurire pfa: act proprietate, sistem cas radumalica radumalica Buna ziua Incerc sa imi fac PFA pe Bucuresti si am cateva intrebari: - actul de proprietate este pe numele de fata al mamei, locuiesc la aceeasi adresa dar ... (vezi toată discuția)
Plata expertize tehnice rockada rockada Buna ziua, Sunt PFA si expert tehnic judiciar. BLET (birou local de expertize tehnice) refuza sa imi plateasca onorariile pe motiv ca am sediul social in alta ... (vezi toată discuția)