avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CAS-oprit de 2 ori?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CAS-oprit de 2 ori?

Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema! Am un CIM incheiat pe o norma intreaga de 8 ore/zi unde mi se opresc doate datoriile catre stat si un contract de comisionat cu o firma de asigurari unde pana acum oprea numai impozitul de 16%pe veniturile realizate.Am inteles ca acum s-ar oprii cei 16%impozit si CAS-ul la oricate contracte de colaborare ai avea.Este adevarat si daca da in temeiul carei legi.
Si o a doua intrebare.Daca am numai un contract de colaborare mi se opresc si alte impozite catre stat in afara de impozit de 16%?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 23:08, 16 Februarie 2009
cas, adica sanatatea?
DA.CAS-UL SANATATEA.
sunt obligati sa cotizeze la cass toate persoanele care obtin venituri din activitati independente, chiar daca au calitatea de salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii colaboratori bibiutza bibiutza buna ziua eu nu reusesc sa ma lamuresc cum sta treaba cu contributiile care trebuiesc retinute celor angajati cu conventie civila...codul civil si cel fiscal ... (vezi toată discuția)
Agent asigurare ContSters75649 ContSters75649 buna seara ca agent de asigurare ce impozite trebuie platite la stat? eu lucrez intr o parte cu carte de munca cu norma intreaga si mai fac si asigurari de ... (vezi toată discuția)
Rapundere solidara in plata contributiilor pfa MISKA5 MISKA5 Buna seara.Din raspunsurile primite telefonic de la asistenta contribuabili ANAF raspunderea incadrarii la activitati dependente este la alegerea ... (vezi toată discuția)