avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Neplata CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Neplata CASS

Buna ziua .Am o intrebare si as dori,daca se poate, sa mi se dea un raspuns va rog.Intrebarea mea este:am un debit catre Sanatate ,adica catre Fisc,si vreau sa stiu daca acestia pot pune sechestru pe masina pentru recuperarea debitului?Tin sa mentionez ca sunt PFA si eu lucrez pe aceasta masina,acesta este serviciul meu si asa imi castig existenta .Am vazut ca a intrat in vigoare o noua lege conform careia Politia poate pune sub sechestru masina.Va rog raspuns.Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Sechestru pe masină Marinarulpensionar Marinarulpensionar Dacă masina este achiziționată pe firma PFA iar cu ia fac taximetrie pentru asigurarea traiului zilnic se poate pune sechestru pe aceasta mașină în ... (vezi toată discuția)
Frauda cu o masina danibisbal danibisbal as dori daca se poate cineva sa ma indrume spre a gasi o rezolvare.in mare am gasit un anunt pe net cu o masina vw vento in tg ocna eu fiind din calarasi,am vb ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu automobil cu sechestru alex_ne alex_ne Buna ziua, Sunt executat silit pentru un credit pe care nu l-am platit la timp si mi se ia 1/3 din salar. Pe langa aceasta forma de executare mi s-a mai pus ... (vezi toată discuția)