avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Frauda cu o masina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Frauda cu o masina

as dori daca se poate cineva sa ma indrume spre a gasi o rezolvare.in mare am gasit un anunt pe net cu o masina vw vento in tg ocna eu fiind din calarasi,am vb cu respectivul pe mes mi-a dat copie dupa ci si a zis ca masina si actele ok si sa i pun banii la posta integral,am fost am pus banii am specificat ptr ce sint banii,ziua urmatoare am mers la el,masina da ok dar acte false la xerox,nu am luat-o si nu a vrut sa imi dea banii inapoi,el am vazut ca a vindut-o ulterior .ce sfaturi unde sa ma adresez?mai imi pot recupera banii?? el nu intra la penal?astept un raspuns.multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:49, 28 Februarie 2014
Formulati plangere la politie sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o masina d dvanzare pe olx, acum o sapt un client mi a propus ... marya17 marya17 Am o masina de dvanzare pe olx, acum o sapt un client mi a propus un schimb cu Vw si ne am inteles ca i dau masina si imi da un vw la schimb plus 6500 euro ... (vezi toată discuția)
Ce putem face dacă am cumpărat mașina de la un samsar și nu vrea ... Florentina 21 Florentina 21 Bună ziua ași dori să știu ce putem face dacă am cumpărat mașina de la un samsar și nu vrea să comunice pe cale amiabila să-mi dea bani înapoi ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune leasing auto. ce șanse de câștig aș avea într-un proces împotriva firmei? LaurentiuG11 LaurentiuG11 Buna ziua , Ma numesc Laurentiu , in primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat in locul potrivit . In cel de-al doilea o sa va povestesc ... (vezi toată discuția)