avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Loviri si amenintari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Loviri si amenintari

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi in urmatoarea problema:
In primavara anului 2012, am avut o altercatie cu socrul meu pe fondul unor probleme imaginare ale sale.
In urma acelei altercatii am depus plangere la politie in care am aratat ca am fost lovit (in baza unui certificat medicolegal) si ca au fost aduse amenintari la adresa mea si a ficei mele in varsta de 1 luna, lucruri confirmate de sotie mea (fica paratului)printr-o declaratie depusa in urma solicitarii organelor de politie, sotia mea avand calitate de martor.
De asemenea, am depus la dosar si un bilet de externare emis pe numele paratului, in care se arata ca acesta sufera de "Tulburari Psihice pe fondul consumului de alcool"
Astazi am primit rezolutia procurorului, in care se arata ca paratul nu reprezinta pericol social, motiv pentru care dispune NUP, precum si o amenda administrativa de 100 ron la care se adauga cheltuieli de judecata de 20 ron.
Tinand cont ca paratul a continuat sa ne hartuiasca prin repetate sms-uri sau telefoane la ore total nepotrivite (ex: 2, 3 dimineata) si de asemenea prin faptul ca ne urmareste, venind de mai multe ori in zona in care locuim si zabovind cateva zeci de minute, va rog sa-mi spuneti in ce masura procurorul ar putea schimba aceasta decizie in urma unei contestatii?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: claudiu_783 , utilizator 19:24, 15 Februarie 2013
faceti plangere impotriva rezolutiei procurorului si aratati ca inclusiv in prezent va sicaneaza.
Asta urmeaza sa fac saptamana viitoare, intrucat ma tem pentru fetita si sotia mea, tinand cont ca vorbim despre un om cu probleme psihice.
Multumesc pentru sfat!
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
claudiu_783, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals??? irinu irinu Buna seara ,am revenit cu problema pe care am mai discutato si la care am cerut o parere,multumesc mult tuturor am depus o petitie la C.S.M. ,de unde am primit ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente KalymaPro KalymaPro Buna seara Acum careva zile am avut o altercTie cu o vecina A venit in fata portii a tipat a injurat( nu e orima data cand face asta) , dar de data aceasta ... (vezi toată discuția)
Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)