avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plati compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plati compensatorii

Buna ziua,
in data de 31 .05.2011 mi s-a desfacut contractul de munca de catre Spitalul orasenesc Bumbesti -jiu. . in contract erea specificat ca la desfacerea colectiva a contractului de munca trebuie sa primim 24 salari drept plati compensatorii. la data concedierii am primit 2 salarii. In acest moment am o hotarare ramasa definitiva si executorie care obliga spitalul sa-mi acorde cele 22 de salari compensatorii. Intrebarea mea este sa merg direct la un executor judecatoresc sau sa merg la spital sa solicit plata acestor salarii....
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 18 Februarie 2013
Punerea in executare a hot.jud. se poate face:
- de bunavoie de catre fostul dvs angajator .... in acest sens, veti depune o solicitare insotita de copia legalizata a hot.judec.

- prin executare silita , daca fostul angajator refuza punerea in executare a hot.judec. ... in acest caz, puteti sa va adresati unui executor judecatoresc.
Va multumesc
Stiti cumva platile compensatorii (cele 22 de salari care trebuie sa le primesc ) se supun H.G 17/ 2012 sau legii 230/2011
Sunt supuse dispozitiilor OUG nr.17/2012 , daca hotararea a devenit executorie in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2012,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarari executorii mb_mihaela mb_mihaela Buna seara! Sunt interesata sa imi explicati de ce o decizie care nu a fost atacata cu recurs nu poate deveni executorie? Am citit acum cateva zile ,cum ca ... (vezi toată discuția)
Proces valentinatudorascu valentinatudorascu sunt in litigiu cu c.f.r.s.a.,am castigat si s-a dat hotarare definitiva si irevocabila pt castigarea tuturor drepturilor banesti,care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii fica_popescu fica_popescu Va rog sa-mi spuneti ce se poate face pentru a intra in poseseia salariilor compensatorii cuvenite? Situatia este urmatoarea: relatiile de munca cu ... (vezi toată discuția)