avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dupa cat timp se sterg amprentele din baza de date?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dupa cat timp se sterg amprentele din baza de date?

Buna ziua.Am o intrebare si v_as ruga daca puteti sa i-mi raspundeti urgent.Am o prietena care acum 10-12 ani a furat din locuinte.Acum 3 luni a facut la fel cu o pritena,ia furat un inel,dua care i la dat inapoi.numai ca intre timp prietena sa dus la politie si a reclamato.A chemat-o si pe prietena mea si ia luat amprente.Plangerea a fost retrasa.intrebarea este daca amprentele prietenei mele o sa ramana in baza de date(desi politistul a zis ca nu) si o sa corepunda cu ce a facut ea acum 10-12 ani ce se poate intampla?Este posibil ca amprentele sa ramana in baza de date 10-12 ani????????va multumesc
Cel mai recent răspuns: crisssale , utilizator 11:35, 20 Februarie 2013
Baza de date a persoanelor amprentate nu se "sterge" ,aceasta ramand accesibila autoritatilor competente in cercetarea faptelor
eu stiam ca fapta ramane cam 5 ani in atentia politiei ,dupa care,daca in acest timp faptasul nu a fost gasit,se sterge fapta si automat si amprentele care au fost luate de la locul faptei.Totusi este vorba de ce sa petrecut acum 12 ani!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
crisssale, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspect furt. Senzorika Senzorika Salutare, am o problema ce ma seaca pe zii ce trece . Pe data de 04.08.2010 eram in Costinesti la mare . Am fost cu niste amici in tineretului la discoteca, pe ... (vezi toată discuția)
Furt mall ilarion184 ilarion184 Buna ziua, Am o intrebare am fost prin in Mall impreuna cu prietena mea minora de 17 ani incercand sa fur eu o geaca . Geaca a fost baga in geanta prietenei ... (vezi toată discuția)
Salut andrei mă numesc și am 19 ani iar eu am luat o bicicleta ... Akitsune9 Akitsune9 Salut Andrei mă numesc și am 19 ani Iar eu am luat o bicicleta de la un prieten care zice că a găsit o bun eu m am plimbat cu acea bicicleta și pe la un ... (vezi toată discuția)