avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare bilet tren
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare bilet tren

Pentru decontare e suficient biletul sau e nevoie si de factura ? Biletul pe ruta interna va fi achizitionat de la CFR .
Pe ruta externa (Germania ) am solicitat de la caile ferate germane un raspuns si acesta a fost ca la ei e suficient biletul deoarece contine numele operatorului , suma platita ( defalcat TVA ) si data calatoriei , conform cu legislatia lor , si nu se emite factura . Insa la noi o fi suficient ?
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
colonelu81, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters185493 , utilizator 14:02, 21 Februarie 2013
este deajuns biletul in ambele cazuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru decontarea navetei saptamanale maria.costan maria.costan Buna seara.... Sunt bugetar... pana anul trecut seful contabil de la noi mi-a decontat valoarea biletelor de microbuz.. anul asta a zis ca nu mi le mai ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata pe firma mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana BUNA SEARA!DACA AS CUMPARA O MASINA PE FIRMA DIN GERMANIA PRIMESC TVA UL INAPOI DE LA STATUL GERMAN?ACELASI LUCRU VREAU SA IL STIU DACA AS CUMPARA-O DIN ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre monografia contabila a unei agentii de turism cu tva idr idr buna ziua, va rog sa ma ajutati cu monografia contabila a unei agentii de turism cu tva: - inregistrarea facturii de la furnizor extern membru UE ... (vezi toată discuția)