avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor pentru asistent medical cu studii postlceale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor pentru asistent medical cu studii postlceale

Va rog frumos sa-mi spune-ti la care cod cor ar trebui trecute asistentele medicale cu studii postliceale deoarece la grupa 2 - unde regasesc titulatura de "Asistent medical" se cer studii superioare, iar la grupa 3- studii medii sau postliceale regasesc doar titulatura de "Sora medicala"ceea ce nu este normal atata timp cat ele pe diploma de absolvire se numesc asistente medicale......Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 12:05, 23 Februarie 2013
Puteti folosi codul 325301 - Asistent medical comunitar
Daca se potrivesc atributiile prevazute in link-ul de mai jos, atunci asistent medical comunitar ar fi incadrarea corecta si o buna alternativa la sora medicala:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare concurs post asistent medical doynyta71 doynyta71 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie \"Dunarea de Jos\"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am ... (vezi toată discuția)
Angajare farmacie bb.ramona94 bb.ramona94 Buna seara! Sunt studenta anul 2 la Facultatea de Farmacie si as vrea sa ma angajez inca de pe acum in acest domeniu, Stie cineva daca este posibil? Va ... (vezi toată discuția)
Cod cor si timp de munca rdk67 rdk67 buna ziua, am 2 intrebari: 1-care este codul COR pentru asistent medical stomatologie si asistent medical radiologie (fara studii superioare)? Aleg codul pt ... (vezi toată discuția)