avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare inmatriculare masina daca proprietarul masinii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare inmatriculare masina daca proprietarul masinii nu mai locuieste la acea adresa

Buna seara,
Supun atentiei urmatoarea problema: Am luat in intetinere o persoana varstnica. In acest moment casa acestei persoane figureaza ca fiind proprietatea mea cu drept de uzufruct viager pentru vechiul proprietar. La Primarie la adresa casei pe care acum o am eu, figureaza inmatriculate 3 masini...la momentul inmatricularii proprietarii erau cu domiciliul aici. Cum se poate sterge evidenta acestor masini de la aceasta adresa, deoarece impozitul si amenzile primite de proprietarii masinilor (nepoata si o alta ruda) ajung la adresa casei care acum este a mea si mai ales se aduna ca fiind o datorie catre primarie. As dori sa procedez legal sa ii scot din spatiu. Ei au fost primiti in spatiu de vechiul proprietar, dar eu nu mai doresc sa mentin acest fapt. Multumesc pentru sprijin.
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2013
Sanas, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:23, 22 Februarie 2013
Depuneti contractul si un extras de Carte Funciara. In cerere mentionati ce doriti si pentru ce. Daca serviciul de taxe si impozite locale din cadrul primariei nu va rezolva problema, avei dreptul de a intenta un proces de contencios administrativ.
Multumesc.
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu detineti faptic bunurile existente pe rolul fiscal ,care de altfel sunt inregistrate pe persoana fizica identificata prin documente de identitate CI/CNP
Declaratia notariala o depuneti la administratia fiscala responsabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, mama mea a vândut casa nepoatei sale după fiica ... Marin Despinoiu Marin Despinoiu Bună seara , mama mea a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , uzufruct viager , dar nepoata fiind minora si reprezentând o soră mea mama minorei , ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Radiere auto primarie Florynel_Bfi Florynel_Bfi Cu respect.Am si eu o problema.Acum un an am cumparat un opel asta f de la o persoana si am facut act de vanzare cumparare doar...iar eu ne avand bani atunci ... (vezi toată discuția)