avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare (sau timbru de mediu) pentru leasing ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare (sau timbru de mediu) pentru leasing 2009 finalizat acum

Buna ziua!
Am achizitionat in Romania un autoturism nou in leasing, inmatricularea fiind in 2009.
Luna aceasta finalizez contractul de leasing si intentionez sa transcriu autoturismul pe numele meu.
In 2009, societatea de leasing nu a achitat o taxa de poluare, nefiind solicitata la acea vreme (autovehiculele M1 norma Euro4 erau scutite).
Daca fac transcrierea si inmatriculez acum, pana la 15 martie 2013, voi plati taxa de poluare dupa Legea 9 / 2012, sau nu platesc taxa de poluare?
Va multumesc anticipat pentru un raspuns prompt.

Alte discuții în legătură

Noua inmatriculare madalynio madalynio Am achizitionat un tiguan pe data de 25.07.2013,masina a fost in leasign din anul 04/2009,si pe data de 26.06.2013 s-a terminat leasingul si primul ... (vezi toată discuția)
Taxa la inmatriculare auto dupa finalizare leasing lilianabln lilianabln Buna seara, am urmatoarea problema: am achizitionat o masina dupa finalizarea unui contract de leasing din iunie 2009 al unei persoane juridice, iar acum ... (vezi toată discuția)
Autoturismele cumparate prin leasing, necesita platita taxa de inmatriculare la terminarea contrlractului? AndreiDragos AndreiDragos Buna ziua. Am achizitionat un autoturism la inceputul anului 2009 prin leasing. Fiind norma de poluare Euro4, acesta a fost scutit de la plata taxei la ... (vezi toată discuția)