avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obiectiuni expertiza tehnica juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obiectiuni expertiza tehnica juridica

buna ziua
sunt chemata in instanta in calitate de parat pentru achitare servicii utilitati(apa) urmare a unui contract incheiat intre sc furniz utilitati si Asociatia de proprietari,contract incheiat in 1997.In 2003 Asociatia s-a desfiintat,dar a ramas un exemplar al stampilei pe care il folosesc diferite persoane din scara blocului,fara sa fie autorizate,deoarece asociatia s-a desfiintat iar scara noastra nu a mai infiintat o noua asociatie.Am facut demersuri si am adrese de la judecatoria si de la adtia financiara care atesta ca Asociatia nu este inregistrata.In intimpinare am invocat pe cale de exceptii calitatea procesuala pasiva a mea,nulitatea absoluta a contractului incheiat cat si nulitatea pers.juridice Asoc.propr.Instanta a unit exceptiile cu fondul,pentru a se convinge instanta pe langa adrese,am cerut introducerea in cauza a asoc.La 4 termene nu s-a prezentat nimeni.Reclamanta ,soc furniz a solicitat expertiza privind respectarea HCL,a Ord29 cat si a legii 230/2007.
Desi am precizat in scris ca reprezentantul Asoc sa prezinte documentele de identificare a asoc,resp.sediu,nr.inregistrare,statut,org. de conducere...,expertul
in dreptul intervenient Asociatia,numeste doar persoana fizica care detine acea stampila la ora actuala.Desi subliniaza in raport rolul activ al asoc.in repartizarea consumurilore,nu face nici o referire daca pers.juridica asoc.exista.
Cum as putea sa formulez obiectiunile privind acest aspect omis in raport?Nu ar trebui ca instanta sa se pronunte clar asupra legalitatii acestui contract?Unde mai pot raporta acest abuz ,dupa parearea mea?Poate cineva fara calitate legala sa utilizeze o stampila iar aceasta sa fie suficienta in incheierea unui contract?Nu este un fals?Specific ca eu sunt facturata individual,dar nu am nici o conventie incheiata de mine .Astept raspuns si va multumesc

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala?! arlette arlette buna ziua sunt chemata in instanta -pretentii-de soc furnizoare utilitati-apa-urmare a contractului incheiat de soc furniz si asoc.de locatari.Am depus ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor incadrare juridica art. arlette arlette buna ziua sunt in judecata urmare a unui contract incheiat intre soc de utilitati publice si Asociatie proprietari/locatari inexistenta.Desi am cerut ... (vezi toată discuția)
Cerc vicios,dialog surd arlette arlette buna ziua revin la dstra cu cerinta de ajutor :de trei ani ma lupt in instanta ,incarcand sa scap de niste contracte ilegale(dupa parerea mea) si nu ... (vezi toată discuția)