In 2011 am savarsit un accident rutier(fara victime). De frica sa nu patesc ceva am plecat de la locul accidentului si l-am lasat pe prietenul meu in stare de ebrietate sa rezolve problema. Intre timp situatia s-a agravat, iar in prezent prietenul meu este la inchisoare pentru conducere sub influenta bautorilor alcoolice(mentionez ca mai avea alte probele cu legea).. eu am declarat adevarul, dar nu am fost crezuta..iar acum sunt chemata la sectie sa raspund la cateva intrebari.. Ce ar trebui sa fac sa fie bine? La ce sa ma astept? Va rog sa-mi spuneti o parere, ceva! Va multumesc!
Sa răspundeţi cu veridicitate la întrebările organului de cercetare penala în scopul aflării adevărului. Nu constituie mărturie mincinoasa faptul ca anterior ati dat o declaraţie ce reflecta adevărul.
Eu am facut accidentul si am parasit locul accidentului(deoarece eram foarte panicata, nu vroiam sa afle parintii mei de acest lucru si nu vroiam sa am probleme cu politia).. Prietenul meu si-a asumat prima data raspunderea, iar dupa ce am angajat un avocat am declarat adevarul,dar nu am mai fost crezuta. Eu sunt la prima abatere.. Am auzit ca se poate redeschide doasrul..este adevarat? Mentionez ca prietenul meu este in inchisoare. Cum pot iesi din aceasta problema cu bine?
Accident in incinta
iuchi
Am imprumutat motocicleta unui prieten care nu avea permis, iar acesta a suferit un accident destul de rau, pentru ca a necesitat spitalizare, (mentionez ca ... (vezi toată discuția)