avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ROI - firma transport marfa intracomunitar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ROI - firma transport marfa intracomunitar

Buna ziua,
Trebuie sa intocmesc un Regulament de ordine interioara si Contractul Colectiv de Munca pentru o societate ce are ca obiect de activitate transport de marfuri intracomunitar.
Am mai facut ROI si CCM insa vroiam sa va intreb daca legat de obiectul de activitate trebuie sa cuprind anumite clauze care nu apar la alte coduri CAEN.
va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: yulya_85 , utilizator 11:37, 25 Iulie 2013
Buna ziua!
Am o rugaminte. Daca ati reusit sa intocmiti acel ROI va rog sa mi-l transmiteti si mie pe adresa de e-mail: balaban.iulia@yahoo.com. Am tot cautat pe internet si nu am gasit niciun model de ROI pentru societati de transport. Multumesc
Anamaria1313 a scris:

Buna ziua,
Trebuie sa intocmesc un Regulament de ordine interioara si Contractul Colectiv de Munca pentru o societate ce are ca obiect de activitate transport de marfuri intracomunitar.
Am mai facut ROI si CCM insa vroiam sa va intreb daca legat de obiectul de activitate trebuie sa cuprind anumite clauze care nu apar la alte coduri CAEN.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roi pentru o societate de transport marfuri oanagoran oanagoran Poate cineva va rog sa-mi spuna unde gasesc un Regulament de ordine interioara pentru o sociatate de transport marfuri? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Contract comercial camicami camicami Buna tuturor, ce fel de contract comercial trebuie intocmit intre doua societati,avand in vedere urmatoarea speta : o societate,nou ... (vezi toată discuția)
Regulament de ordine interioara daniela_circiumaru daniela_circiumaru Stie cineva care este procedura de intocmire a unui ROI? Am intocmit un ROI iar acum trebuie sa il aprobe sefii (deoarece nu avem desemnat un reprezentant al ... (vezi toată discuția)