avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... recomandare avocat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

recomandare avocat

Doresc o recomandare a unui avocat (a) din Galati intr-un proces cu asociatia de proprietari . Am un debit restant , am facut cerere prin care mi-am exprimat dorinta sa platesc lunar o suma mai mica sau mai mare, iar asoc. m-a dat in judecata; problema cea mai mare este ca penalitatile s-au dublat de la o luna la cealalta ajungand la fel ca debitul, ca urmare, legal, vreau sa apelez la cineva pentru a verifica acest calcul, nicidecum la cenzorul asoc., pentru ca acesta doar semneaza si atat. I-am mai gasit si alta data cu nereguli, dar pentru ca nu am mers mai departe si-au spus probabil ca la o suma mai mare nu se cunoaste daca mai adauga ceva. Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:08, 27 Februarie 2013
La ce va referiti cand spuneti ca penalizarile au ajuns "la fel ca debitul"?
Cat de mare este suma restanta?

Ati intrebat administratorul care este debitul principal si cat penalizarile totale si, in general cum calculeaza aceste penalizari?

Interventie moderator
Pe acest forum nu se fac recomandari de avocati. Dv. insa va puteti alege unul din tabelul de consultanti din acest site. Gasiti optiunea in meniu (dreapta - langa "Forum").

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca am platit restanta la intretinere,dar nu si penalizarea ... penalizare penalizare Buna ziua, Daca am platit restanta la intretinere,dar nu si penalizarea (cred ca prin anul 2017-2018) nici eu nu mai stiu exact,iar acum apar din nou cu ... (vezi toată discuția)
Lamurire carmenms carmenms OUG 29/2011 se aplica si in cazul restantierilor din cadrul asociatiei de proprietari ? Mentionez ca am fost data in judecata pentru neplata cheltuielilor ... (vezi toată discuția)
Corectie financiara la apartament giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! In urma unei hotarari judecatoresti, proprietarul unui apartament are de plata cote de intretinere restante si penalizari. Proprietarul plateste ... (vezi toată discuția)