Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Reclamatie expert contabil

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti si mie daca vreau sa fac plangere la comisia de disciplina CECCAR impotriva unui expert care mi-a facut o expertiza intr-un dosar unde o fac la domiciliul expertului sau al meu. Si un temei legal daca se poate. va multumesc
Cel mai recent răspuns: bodeanu-ita , utilizator 18:59, 16 Martie 2013
Puteti face obiectiuni la expertiza inainte a a reclama.Daca detaliati ce fel de expertiza a facut, unde urma sa o folositi si ce doreati sa dovediti cu ea cred ca vor raspunde mai multe persoane la intrebarea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce masuri pot lua impotriva unui expertcare.... geta_tabacu geta_tabacu Ce masuri pot lua ,impotriva expertului judiciar care ,intocmeste o xpertiza in favoarea partii adverse, folosind documente falsificate,fals pe care il pot ... (vezi toată discuția)
Ce anume se ascunde aici: trafic de influenta, mita, santaj, coruptie ? sanpetru sanpetru Parata, intr-un proces de Partaj la Jud. Brasov, cere Recuzarea d-nei expert pe motiv de incompatibilitate, motivand astfel cererea: \\"...In calitate de ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara eronata! Maria2143 Maria2143 Buna seara! prezint o speta, un caz spre dezbatere, rog/ astept opinii: O expertiza judiciara efectuata printr-o ordonanta a Parchetului finalizata la ... (vezi toată discuția)