avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Medierea si functionarii publici cu statut special
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Medierea si functionarii publici cu statut special

Functionarii publici cu statut special pot profesa in timpul liber medierea ?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:29, 28 Februarie 2013
Atata timp cat nu se incalca prevederile privind incompatibilitatea si conflictul de interese, potrivit fisei postului, puteti profesa ca si mediator.

Legea nr.161/2003, actualizata, Art. 96 -Incompatibilităţi privind funcţionarii publici
(1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.

sigur ca da.
eu cunosc functionar public cu statut special care este si mediator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Functionar angajat al ministerului public ligia79 ligia79 Buna ziua! As vrea sa va intreb daca un angajat al Ministerului Public poate sa desfasoare activitati (altele decat cele prestate in cadrul serviciului mai ... (vezi toată discuția)
Functionar public - cenzor la asociatie de proprietari m-n-g m-n-g Buna ziua! Un functionar public poate ocupa functia de cenzor la asociatia de proprietari? Sa nu fie incompatibil. Va multumesc! (vezi toată discuția)