avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces civil

Buna seara ! Sunt parte intr-un proces civil de reziliere contract de intretinere , recurs aflat la Curtea de Apel , si ramas in pronuntare. Pt. martorii partii adverse am depus plangere pt. marturie mincinoasa si sunt cercetati penal . Ce se intampla daca se respinge recursul iar ulterior martorii sunt gasiti vinovati ? Si deasemenea e pe rol si un proces de nulitate a contractului de intretinere . Acesta din urma e si motivul pt. care am cerut suspendarea recursului , dar nu s-a admis. Ce parere aveti ? Ce sfat imi dati ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: vrani , utilizator 17:12, 1 Martie 2013
daca martorii vor fi gasiti vinovati de marturie mincinoasa, puteti apela la calea extraordinara de atac si anume : revizuirea hotararii .
Va multumesc de raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se mai poate face dupa o hotarare definitiva a unei curti de apel in urma recursului lucian79 lucian79 eau sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: fratele meu si un prieten de-al lui, au fost trimisi in judecata in vara anului trecut pt. infractiunea de viol ... (vezi toată discuția)
Marturie falsa bad_sonia bad_sonia unchiul sotului meu a fost martorul parti adverse intr-un proces civil (rezilierea unui contract de v-c cu clauza de intretinere dobandit de mine inaintea ... (vezi toată discuția)
Recurs la curtea de apel ContSters222775 ContSters222775 Buna ziua, In cadrul unui Apel la un proces civil, de anulare a unui certificat de mostenitor, mi s-a respins reaudierea martorilor de la rejudecare in ... (vezi toată discuția)