avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legalitatea unei firme de administrare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legalitatea unei firme de administrare

O firma de administrare care nu are atestat, este legala, cum poate fi demascata....#-o
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:49, 4 Martie 2013
Ce administreaza acea firma?
Din cate stiu eu atestatele se elibereaza persoanelor fizice iar pentru ca o firma de administrare sa functioneze in conditiile legii este necesar sa aiba domeniu principal de activitate "administrarea imobilelor pe baza de tarife sau contract".
Corect, iar acea firma trebuie sa aiba printre salariati si persoane ce au obtinut atestatul de administrator conform Legii 230/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma administrare imobile iapost iapost Buna ziua, as dori sa infiintez o firma de administrare imobile. Conform Legii 230/2007, Art. 35. - (1) Pentru activitatea de administrare care include ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract administrator conjoint conjoint Asociatia de proprietari a incheiat contract de adiministrare(conventie civila) cu o persoana fizica autorizata care detine atestat de administrator imobile ... (vezi toată discuția)
Firma sau pfa administrare imobile Ionel Manolache Ionel Manolache 1.Doresc sa aflu daca pentru a infiinta o firma de administrare imobile CAEN 6823 sunt restrictii legislative pentru actionari. Daca raspunsul este da, care ... (vezi toată discuția)