avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune - mostenitor plecat in strainatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune - mostenitor plecat in strainatate

Suntem 3 frati in viata iar unul a decedat acum patru ani.Avem o mostenire de la parinti si dorim sa mergem la notariat sa facem succesiunea .Cel care a decedat a fost casatorit si are un copil baiat care a emigrat in strainatate inainte de 1990 nu stim nimic despre el ,am auzit ca ar fi in S.U.A. Nu am avut nici o legatura cu el .Cum procedam la notariat unde ar trebui sa se prezinte si el avand dreptul la mostenire.
Va multumesc !
In situatia data inaintati procedura succesorala la instanta si solicitati citarea prin publicitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune filofteea filofteea Buna ziua, tatal meu a murit in cu 5 ani, mama traieste precum si trei din cei patru coipii ai lor. Fratele meu a murit in urma cu sase luni, are un baiat ... (vezi toată discuția)
Succesiune in lipsa mostenitorilor FrincuStefan FrincuStefan Dorim sa deschidem succesiunea unchiului meu decedat in noiembrie 2012.Unchiul meu nu a avut copii,nu a lasat averea nimanui.Sotia acestuia este decedata si ... (vezi toată discuția)
Nu se gaseste un mostenitor mihai_romania mihai_romania Problema este oarecum simpla.....rezolvarea nu o stiu. Ma incadrez in cele 6 luni de la deces si intentionez sa ma prezint la notar in vederea dezbaterii ... (vezi toată discuția)