avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire paternitate-Test ADN
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire paternitate-Test ADN

Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume pentru ca am fost crescut de mama si de sotul ei care mia dat si numele lui.Daca nu doreste sa faca testul cat este in viata,dupa moartea lui se mai poate face ceva in privinta asta?multumesc
Faceti un proces de stabilire a paternitatii.
se poate stabili paternitatea din afara casatoriei cu un probatoriu complex, acte martori, interogatoriu, expertiza adn
Sotul mamei v-a adoptat, v-a recunoscut sau v-a dat doar numele ? In certificatul dvs de nastere la tata, aveti pe cineva ?
Puteti incepe un proces in stabilirea paternitatii doar daca nu aveti tata.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2013
gi-jane2, moderator
poarta numele mamei a fost doar crescut de sotul acesteia, asa pare a se intelege
eu inteleg altceva prin asta, de aia am intrebat
care mia dat si numele lui

Alte discuții în legătură

Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Test adn paternitate lumifatu lumifatu Un tanar doreste sa faca un test ADN pt a-l prezenta la tribunal pt a dovedi ca cel care-i era trecut in certificatul de nastere drept tata, nu ii este tata ... (vezi toată discuția)
Recunoaștere paternitate după 30 de ani de către tatăl iordanian. care ar fi pașii pe care trebuie să-i urmăm pentru a putea primi ulterior și viza pentru reîntregirea familiei? 731083 731083 Buna ziua dupa 30 de ani ma cauta o persoana cetatean strain(iordanian)si pretindea ca este tatal meu . In urma unui test adn facut sa dovedit ca fiind tatal ... (vezi toată discuția)