avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna - reluare somaj dupa intrerupere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna - reluare somaj dupa intrerupere

buna,asi vrea sa antreb cum e posibil sa ami preiau somajul deoare ce lam pierdut an urma plecari an strainatate si lam antrerupt pe o preiodo de 3 luni. mai e posibil si ce ar trebui sa fac. Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:30, 6 Martie 2013
Daca in timp ce erati in somaj indemnizat ati facut catre Agentia de Somaj o cerere de suspendare a indemnizatiei de somaj pentru a pleca in strainatate pentru cel mult 3 luni, in cautare de lucru, atunci la revenire faceti o cerere de repunere in plata a indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez cu somajul daca plec sa lucrez in strainatate? salsa salsa sant somera din ianuarie 2011 pe o perioada de 12 luni,recent mi sa oferit o posibilitate de a lucra in strainatate pe o perioada de 3 luni. Actele de angajare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj micon94 micon94 Am primit actele pentru somaj pe 31.01.2013,iar scum imi depun dosarul.Va intreb daca plec in strainatate pentru trei luni sa zicem in Spania,la intoarcere pot ... (vezi toată discuția)
Intrerupere temporara a somajului nicholas455 nicholas455 Puteti va rog sa-mi dati raspuns la urmatoarea intrebare? -Este posibila intreruperea temporara a ajutorului de somaj si revenirea in somaj? Situatia ... (vezi toată discuția)