avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune - termen in care se poate solutiona
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune - termen in care se poate solutiona

buna ziua...n-as vrea sa supar pe nimeni dar nu stiu ce se intampla in cazul meu si ca sa nu-l supar pe avocatul meu cu suspiciunea mea v-as ruga pe dumneavoastra sa-mi spuneti -am deschis o succesiune , avocatul a incercat sa medieze aceasta situatie dar nu s-a vrut de cealalta parte . au trecut trei luni de atunci si tot astept un raspuns care nu mai vine . l-am sunat eu pe avocatul meu si l-am intrebat ce se mai intampla la care dansul mi-a spus ca mai asteptam , poate ,poate ... asa sant procedurile , s-au trebuie sa-mi pun un semn de intrebare ? eu am dus toate actele care mi l-ea cerut ,am platit ce mi-a cerut si atat . va rog frumos sa- mi spuneti cum trebue sa procedez pt a nu supara . va multumesc .
Ar trebui sa mai discutati cu persoana respectiva si sa mergeti la un mediator .
Eu zic să vă supăraţi avocatul şi să-i cereţi o dare de seamă completă asupra demersurilor făcute şi asupra rezultatelor.

Iar dacă se supără, înlocuiţi-l. Nu cred că avocatul, spre deosebire, să spunem, de medic, are dreptul să ţină secrete demersurile făcute şi rezultatele obţinute.

Scuturaţi-l puţin.
va multumesc. o sa va urmez sfatul.
In situatia in care exista impedimente in dezbaterea succesiunii pe cale necontencioasa urmeaza ca aceasta sa aibe loc in fata instantei de judecata.Nu trebuie transformata medierea intr-un scop in sine.Daca ceea ce v-a spus avocatul Dv. este real, practic, solutionarea litigiului a trenat pana in prezent si efectiv s-a pierdut timpul intrucat puteati sa va aflati in fata celui de-al doilea termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie furt documente oficiale pentru o lista de preturi ani76 ani76 Am dus la reparat un laptop cu o problema la balama . Mentionez ca era functional. Dupa ce mi s-au pus doua suruburi in carcasa si mi s-a inflorit niste ... (vezi toată discuția)
Somaj - data inceperii dreptului de indemnizatie mr_bachus mr_bachus V-as ruga respectuos sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema in ceea ce priveste data de referinta de la care o persoana beneficiaza de somaj. Sa fiu mai ... (vezi toată discuția)