Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita girant

Buna ziua.
Tata este debitor girant obligat in solidar, (jud Brasov) impreuna cu alte 3 persoane pentru o persoana. Respectivul nu a mai platit, asa ca a inceput executarea silita pentru o suma de aprox 12000 ron. singura proprietate pe numele tatalui meu e casa cu dependintele, dar nu e singur proprietar ci impreuna cu mama. restul obiectelor din casa sunt cumparate de mama. mama e pensionara, tata nu are nici un venit. poate fi executat pe 1/2 din bunuri? se practica acest lucru? ce se poate face in acest caz? dati-mi va rog toate detaliile. executarea pt casa nu reprezinta o solutie pt ca aceasta l-ar putea omori pe tatal meu (bolnav). La nevoie am putea face rost de suma in ultima clipa... daca se mai poate. Astept alternative. multumesc
Cel mai recent răspuns: viitoare.mamica , utilizator 12:55, 14 Martie 2013
Creditorul trebuie sa ceara intai partajul bunurilor pt a putea executa cota tatalui, altfel nu au cum sa se indrepte asupra casei.
Puteti sa faceti rost de bani atunci.
nu inteleg problema partajului. cum poate sa-i ia doar 1/2 din proprietate, din moment ce intreaga proprietate e pe cei 2. asa cum tata nu poate vinde casa fara permisiunea ei, nu cumva nici executarea nu se poate face fara permisiunea ei? caz care nu se va intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o banca al3xn01 al3xn01 Mama mea a luat un credit pe firma prin 2008( parca), iar ca girant la pus pe tatal meu dar aceasta semnatura nu e a tatalui meu a fost un raport tehnic de la ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de partaj CrashOverride CrashOverride Buna ziua , Am si eu o mica intrebare legata de o mostenire si un partaj. In discutie sunt 2 case si un teren , bunicul meu a facut acte mamei mele si mie ( ... (vezi toată discuția)
Partaj,executare silita dana1993 dana1993 Buna ziua ! Tatal meu a fost judecat si condamnat alaturi de alte doua persoane la 3 ani de inchisoare intr-un proces de delapidare .Acum instanta sub latura ... (vezi toată discuția)