Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii →
pot sa-si mareasca venitul dubland de exemplu impozitul pe autoturisme.
In momentul acela nu inscriua ,dar saptamana viitoare vor incepe sa inscrie. Cel putin asa stiu eu din surse mai mult decat credibile.
levigabi a scris:
In momentul acela nu inscriua ,dar saptamana viitoare vor incepe sa inscrie. Cel putin asa stiu eu din surse mai mult decat credibile.
Din fericire s-a rezlovlat, azi au procedat la inmatricularea masini, evident dupa foarte multe sicane, si dupa ce am facut o sesizare la Prefectura si am trimis si un mesaj pentru presa locala
iondanci a scris:
levigabi a scris:
Din fericire s-a rezlovlat, azi au procedat la inmatricularea masini, evident dupa foarte multe sicane, si dupa ce am facut o sesizare la Prefectura si am trimis si un mesaj pentru presa locala
Ma bucur pentru tine ,si eu m-am dus pana la inmatriculari sa vad care e situatia si daca aveam toate actele la mine inscriiau masina,deja in fata mea cinva inscria cu H.J.fara plata taxei,maine inscriu si eu :worthy: