avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... REVIZUIREA RECURSULUI
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

REVIZUIREA RECURSULUI

Buna ziua poate sa mi spuna cineva care este termenul in care mai pot cere revizuirea recursului si de cand incepe perioada de cand sa respins recursul sau de cand vine motivarea?

( Interventie moderator: Nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului forumului)
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Cel mai recent răspuns: ssosso , utilizator 14:49, 18 Martie 2013
de la data pronuntarii nu de la data redactarii. Si depinde despre ce situatie de revizuire e vorba, termenul nu este acelasi pentru taote cazurile de revizuire
este vb pentru o sentinta definitiva de iesire din indiviziune unde nu mi sa luat in calcul un act facut la notar si autentificat si eu dupa data pronuntari deciziei de respins recursul nu am luat nici un act de la tribunal doar am vazut pe usa tribunalui ca respins recursul si mia zis de la arhiva sa astept sa vina motivarea dupa care tre sa merg eu sa semnez si abia atunci pot sa fc cerere de revizuire sau contestatie in anulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie de indrumare urgenta! c0sminc00l c0sminc00l Buna ziua, am dat in judecata financiarul pentru taxa auto, judecatoria calarasi(de unde sunt eu) mi-a dat castig de cauza, financiarul facand recurs la curtea ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs eder eder Am un proces de succesiune si iesire din indiviziune, s-a dat o hotarare in prima instanta, am depus apel, la primul termen instanta de apel mi-a respins ... (vezi toată discuția)
Revizuire sau contestatie in anulare ssosso ssosso buna seara daca stie cineva sa mi raspunda pot sa fac contestatie in anulare sau reviziure daca nu mi sa luat in calcul un act de iesire de inviziune un am o ... (vezi toată discuția)