avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Aflare date casatorii anterioare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Aflare date casatorii anterioare

Sunt cetateana americana de origine romana si sunt logodita cu un cetatean roman din Bucuresti. Am aflat recent, in mod neoficial, de la terte persoane, ca logodnicul meu a mai avut 3 casatorii anterioare din care au rezultat 2 minori pe care nu i-a recunoscut. Unde si cum pot afla date despre casatorile luii, inclusiv adresele fostelor sotii? Trebuie sa aflu aceste lucruri deoarece sunt insarcinata cu el si am mare nevoie de acele informatii ca sa iau o decizie in deplina cunostinta de cauza. Este vorba de doua vieti care nu merita sa fie distruse a 4-a oara.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:30, 19 Martie 2013
O data ce ai niste dubii nu iti vei putea trai viata linistita.Ori accepti situatia si inchizi ochii ,ori il lasi.
Crezi ca esti preparata pentru ceea ce ai sa afli?!
Pe cale oficiala nu puteti afla, datele astea nu sunt publice.
Daca au fost casatoriti, nu avea ce sa recunoasca, copiii rezultati din casatorie l-ar fi avut ca tata. Daca au existat divorturi, puteti afla de pe portalul instantelor de judecata cautand dupa judecatorie si numele lui ( www.portal.just.ro)
Daca au fost relatii de concubinaj din care au rezultat copii, mamele ar fi fost indreptatie sa ceara in numele copiilor stabilirea paternitatii. Daca sunt procese pe rol, puteti afla tot de pe portal. Poate o mama n-ar fi cerut, dar chiar niciuna ?
Poate aveti si persoane rauvoitoare prin preajma, poate ar trebui sa-l intrebati, poate ar fi bine sa nu va lasati influentata de aceste date daca ar aparea ,dar sa judecati relatia dintre dvs si cu capul.

Cel mai bine ar fi sa-l intrebati pe concubin, el este cel mai in masura sa va lamureasca. Acum faptul ca el a mai fost casatorit sau ca mai are alti copii, din moment ce dvs. sunteti fericita ar trebui sa nu va influenteze. Daca doriti neaparat sa cunoasteti detalii intrebati la rudele concubinului, imposibil ca parintii, fratii, sa nu stie chiar nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Logodna, conform legii = concubinajul in limbaj comun Roland Mindrila Roland Mindrila Se reglementeaza in Art. 266din Noul cod civil Logodna (1) Logodna este promisiunea reciprocă de a încheia căsătoria. (2) Dispoziţiile privind ... (vezi toată discuția)
Ce se schimbă după cununia civilă? este acceptat concubinajul? alex1234alex alex1234alex Bună ziua! Întrebarea mea este ce se schimbă după cununia civilă? Este acceptat concubinajul? Trăiesc cu logodnicul meu în concubinaj, iar mie nu îmi ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca o persoana decedata are copii? DeliaPetrescu DeliaPetrescu Sotul matusii mele a avut doua casatorii inainte de a se insura cu matusa mea. Cum pot afla daca din casatoriile anterioare au rezultat copii? Detin actul de ... (vezi toată discuția)