avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... TALON DE PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

TALON DE PENSIE


De mai mult timp tatal meu nu mai locuieste la domiciliul din buletin,pensia o ridica pe card si taloanele de pensie raman la posta.ma intereseaza cum ridic talonul de pensie in cazul decesului tatalui meu.(la momentul asta trage sa moara si nu poate merge sa-l ridice).multumesc pt.raspuns


(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului forumului. Va multumesc)
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:31, 20 Martie 2013
Incercati la oficiul postal al carui postas repartizeaza pensiile si/ sau cupoanele de pensii, la vechiul domiciliu al tatalui dvs. Cupoanele nerepartizate de catre postas beneficiarilor, raman la oficiul postal o perioada de timp.
Mergeti cu buletinul tatalui si cu buletinul dvs. Posibil sa intocmiti o cerere in care sa prezentati situatia si sa solicitati cupoanele de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon de pensie alany alany DE MAI MULT TIMP TATAL MEU NU MAI LOCUIESTE LA DOMICILIUL DIN BULETIN,PENSIA O RIDICA PE CARD SI TALOANELE DE PENSIE RAMAN LA POSTA.MA INTERESEAZA CUM RIDIC ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Talon de pensie DumbravaGhr DumbravaGhr Stimati domni, Am facut optiunea pentru a primi pensia pe card. Am facut optiunea la Bancpost. Am primit cardul si de luna aceasta si banii pe card. Cum ... (vezi toată discuția)