avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire recurs

Ce sanse sunt sa castigi la revizuirea unui recurs ?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 12:56, 22 Martie 2013
Pentru a promova cu succes o astfel de actiune trebuie va incadrati in motivele limitativ prevazute de art. 322 C.proc.civ( vi se aplica dispozitiile codului vechi de procedura).
revizuirile sunt admise 1 / 1000 dar asta pt ca sunt facute in 999 / 1000 aiurea, ca si cum ar fi un recurs la recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi atacata o hotarare irevocabila? lory34 lory34 buna ziua, noi am cumparat de la parinti apartamentul in care stam acum in mai 2009 , in 2010 am aflat ca tatal meu lucrand la o asociatie de proprietari a ... (vezi toată discuția)
Revizuire shhomerul shhomerul hotararea data de instanta de fond ( tribunal ) fiind definitiva si fara cale de apel ci doar de recurs se poate fii revizuita? (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata dana_ludmila dana_ludmila Obiectul dosarului - drepturi banesti (litigiu de munca). La instanta de fond am pierdut. Am castigat in recurs si am solicitat si cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)